Starfield Eş Zamanlı Oyuncu Sayısında Skyrim'i Geçti, Fallout 4'e Yetişemedi

Bir Steam sıralaması

SteamDB verilerine göre Starfield Pazar günü en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştı ve tam 330.723 oyuncu Steam'de aynı anda Starfield oynadı. Elbette bu eş zamanlı oyuncu sayısının içinde oyunu Game Pass veya MS Store üzerinden oynayanlar yok, yani normalde oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı çok daha yüksektir.

Ancak Steam verilerini kıyaslayacak olursak Starfield'ın Skyrim'i geride bıraktığını söylemek mümkün. Skyrim'in Steam'de ulaştığı en yüksek eşzamanlı oyuncu sayısı 287.411 idi.

Bethesda oyunları arasında Steam'de en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan oyun ise Fallout 4. Bundan sekiz yıl önce Fallout 4 tam 472.962 oyuncu tarafından aynı anda oynanmıştı.

Burada kıyas yaparken Fallout 4'ün zamanında herhangi bir abonelik servisinde olmadığını belirtmekte de fayda var. Yani çok büyük ihtimalle Starfield aslında Bethesda tarihinin en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısına sahip oyunu, ama bu konuda resmi açıklama yapılmadığı sürece sadece Steam'den gelen verilerle yetinmek zorundayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum