Starfield'daki Bir Hata Sayesinde Bir Dükkanın Tüm Envanterini Alabilirsiniz

Yamalanmadan önce elinizi çabuk tutun

Eğer Starfield'a yeni başladıysanız ve kolay yoldan biraz para kazanayım düşüncesindeyseniz size güzel bir haberim var. Oyundaki bir hata sayesinde belli bir dükkandaki tüm malları en ufak bir sorun yaşamadan cebe indirebilirsiniz. Şehrin en büyük satıcılarından birinin envanterini bu şekilde silip süpürebilmek, bu malları sattığınızda ceplerinizi doldurmanızı sağlayacak. Üstelik bunu her 24 saatte bir tekrarlayabiliyorsunuz çünkü dükkanın stokları yenileniyor.

Bunun için yapmanız gereken şey ilk müsait olduğunuzda uzay geminize atlayarak galaksi haritasını açmak, Sistem seviyesine çıkmak ve Cheyenne sistemine gitmek.

Oyunun henüz başlarındaysanız Cheyenne sistemine doğrudan uçamayabilirsiniz, uzay haritasında çıkan zıplama rotasını takip ederek muhtemelen 1 - 2 sıçrama sonrasında kendinizi Cheyenne'de bulacaksınız.

Cheyenne sistemindeki hedefimiz Akila gezegeni ve burada gitmemiz gereken şehir de Akila City.

Şehrin kapısından girdikten sonra hemen sol tarafta kocaman Shepherd's dükkanını görüyorsunuz. Üçüncü şahıs kamerasına geçip çömelin ve dükkanın önünde su birikintilerine bakarak azıcık hareket edin. İmleciniz su birikintisinin üzerindeyken bir anda dükkanın envanter listesinin imlecin ucunda belirdiğini göreceksiniz.

Hani deriz ya "dükkan senin" diye, işte bu da o sözün Starfield versiyonu. Bereketini görün.

YORUMLAR
nomadsoul
14 Eylül 2023 11:24

Keşke sadece Akila City'de olsa. Az önce New Atlantis'te tüm vendorların parasını çekmenin yolunu anlatan bir video izliyordum, kapattım. Oyunun zevkini peş paralık edecek şeyler. Keyif alıyorsanız oyundan, uzak durun bu tarz videolardan.

Parolamı Unuttum