Starfield'ın Yeni Hikaye Genişletmesi Shattered Space Çıktı

Yepyeni bir kozmik macera

Bethesda Game Studios'un rol yapma oyunu Starfield''ın yeni hikâye genişletme paketi Shattered Space, Xbox Series X|S ve PC için dün akşam itibariyle çıktı. Oyunun çıkışına bir de çıkış fragmanı eşlik ediyor:

Shattered Space, keşfedilecek yepyeni bir özenle tasarlanmış konum ve oyuncuların House Va'ruun'un ana gezegenine ilk kez yolculuğa çıktıkları derin ve yeni bir hikâye sunuyor. Oyuncular, Great Serpent'ın gizemli takipçilerini çevreleyen sırları açığa çıkaracak ve çöküşün eşiğine gelen bu parçalanmış toplumun onarılmasına yardımcı olacaklar.

Yeni ortamlar ve yepyeni bir hikâyenin yanı sıra Shattered Space, zorlu yeni düşmanlar, benzersiz silahlar, uzay kıyafetleri, eşyalar ve daha fazlasını keşfetmek için yeni fırsatlar sunuyor.

Starfield'ın Premium veya Constellation Edition sürümüne sahip olanlar, bu satın alımlarının bir parçası olarak Shattered Space'e de otomatik olarak sahip oldular. Standart sürüme sahip olanlar ise Dijital Premium Yükseltmesi'ni satın alarak Shattered Space'in yanı sıra Dijital Sanat Kitabı, Orijinal Oyun Müzikleri, 1.000 Creation Credit ve Constellation Görünüm Paketi de dahil diğer dijital öğelere erişebilecekler.
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum