Starship Troopers Karşımıza Bir GZS Oyunu Olarak Çıkacak

Böcüklere ölüm

Kült bilimkurgu filmi Starship Troopers'ı hatırlıyorsunuzdur herhalde, değil mi? 1997 tarihli filmi düşününce aklıma gelen ilk şeyler Dina Meyer ve dev uzaylı böcekler oluyor benim.

Starship Troopers daha önce de video oyunları dünyasında şansını denemiş ancak çok da başarılı olamamıştı. Starship Troopers: Terran Command ise bu sefer gerçek zamanlı strateji türündeki bir oyunla şeytanın bacağını kırmayı umuyor. Oyunun örnek aldığı isimler arasında Conan Unconquered ve They Are Billions'ı sayabiliriz.

Hayatta kalmaya dayalı GZS olarak tanımlanan Terran Command'da hikaye ve görevler verdiğiniz kararlara göre değişecek, yani her zaman askeri üstlerinizin emirlerini harfi harfine uygulamak zorunda olmayacaksınız. Oyunun türünü gerçek zamanlı strateji ile kule savunması olarak düşünmek mümkün, çünkü Arachnid saldırılarına karşı birimlerinizi stratejik biçimde yerleştirmeniz de gerekecek.

Oyunu geliştiren stüdyonun ismi The Artistocrats ve kendileri daha önce Order of Battle - WW2 ve genişleme paketleri üzerinde çalışmış.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum