State of Decay 2'nin Daybreak DLC'si İçin Çıkış Tarihi Verildi

Yani içerik çok da heyecanlandırmadı be Undead Labs.

 State of Decay 2'yi her türlü liderle bitirdim ve Daybreak DLC'sini ufak bir umutla bekliyordum, ancak içeriği ne yazık ki pek tatmin edici olmayacak gibi gözüküyor sevgili Oyungezerler. 

Undead Labs, SoD 2'nin Daybreak genişleme paketi için PC çıkış tarihini 12 Eylül olarak duyurdu ve DLC'nin içeriğini paylaştı. Yeni DLC'de radyoda sesini sık sık duyduğumuz Red Talon Askerleri'nden birini oynayacağız. Yeni ateşli silahlarımız ve yakın dövüş silahlarımız olacak. Hatta bu DLC'de oynayacağımız karakterimiz son seviye teçhizatlarla donanmış olacak. Kısıtlı bir bölgede bir ileri uç karakolunu savunması gereken karakterimizin asıl yerleşkemizle bir alakası olmayacak. Yedi zombi dalgasına karşı karakolu savunmamız gerekecek. Başarı oranımıza göre ana oyuna etki eden ödüller alacağız ve hatta elit seviye bir Red Ralon Askeri'ni ekibimize katma imkanımız olacak. 

Bunlara ek olarak karşımıza yeni bir özel zombi çıkacak. Aslında pek de özel bir yanı yok gibi zira Kan vebası bulaşmış bir Juggernaut'tan başka bir şey değil. Biraz tembele kaçmışlar kısaca. Umarım yeni bir üniformayla falan karşımıza çıkarlar da en azından kozmetik bir yenilik olur. Zira aynı tip kıyafetler, aynı sesler derken kendi yerleşkemdeki insanlardan sıkıldım.

Bu üs savunmasını arkadaşlarımızla co-op olarak oynayabileceğiz. State of Decay 2, PC ve Xbox One için çıkış yapmıştı. İncelememizi buradan okuyabilirsiniz Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum