Steam 2019 Sonbahar İndirimleri Başladı!

Yaprak dökümünü kutluyoruz

Yılın Steam'e en çok para kazandırdığımız dönemlerinden birine daha hoş geldik: Steam sonbahar indirimleri start aldı sevgili Oyungezerler! Artık paracıklarımıza ve Steam cüzdanımızda kalanlara veda edebiliriz.

 

Yine bir klasik olarak indirimlerin başlamasıyla birlikte Steam'e girişler zorlaştı, hatta indirimlerin tümü de henüz sayfalara yansımamış bile olabilir. O yüzden acele etmemek, sabırlık olmakta fayda var.

Bildiğiniz gibi "Kara Cuma" olarak adlandırılan indirimleri Steam ayrı olarak kutluyor ve karşımıza Sonbahar İndirimleri ismiyle çıkıyor. Bu seneki indirimler 26 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak, yani cüzdanınızı hafifletmek için 3 Aralık Salı akşam 21:00'e kadar vaktiniz var. Öne çıkan indirimleri daima Steam'in ana sayfasında görebiliyorsunuz.

Sonradan pişman olmayacağınız, merak ettiğiniz oyunlara yatırım yapmayı ve özellikle de bağımsız oyunlara göz atmayı unutmayın. Biz de zaten bu kısa indirim döneminde birkaç tavsiyeyle karşınıza çıkarız. Haydi bakalım, cüzdanınıza kuvvet.

 

[test]

YORUMLAR
batuhanicoz
27 Kasım 2019 05:41

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

batuhanicoz
batuhanicoz
27 Kasım 2019 05:42

alt yorum

batuhanicoz
batuhanicoz
27 Kasım 2019 05:43

bir alt daha

batuhanicoz
batuhanicoz
27 Kasım 2019 05:42

bir alt yorum

Spoiler!
sdfdsSpoiler text.


Parolamı Unuttum