Steam Hafta Sonu İndirimleri (6 Ekim - 9 Ekim)

Buzdağının görünen yüzü

Steam'in hafta sonu indirimlerinde bir süredir ismine daha çok aşina olduğumuz yayıncıları görmeye alışmıştık ve bu indirimler genellikle daha önce yapılan indirimlerin birer tekrarı oluyordu. Bu hafta ise değişik bir yayıncı indirimiyle karşımıza çıkıyor Steam ve Iceberg Interactive'in kütüphanesini %85'e varan indirimlerle sunuyor.

Iceberg Interactive'in oyun kütüphanesine bakınca dikkatimi hemen o isim çekti: Conarium. H.P. Lovecraft’ın Deliğin Dağlarında adlı eserinden esinlenen bu başarılı oyun Darkness Within 1 ve 2 ile tanıdığımız (ki bu iki oyun da şu an indirimde) Türk oyun stüdyosu Zoetrope Interactive'in en son oyunu. Conarium’un en büyük başarısı kurmuş olduğu hikaye, çünkü ekibin Cthulhu mitosuna ve Lovecraft tarzına ne kadar hakim olduğunu bulduğunuz mektuplardan, günlük yazılarından, sağa sola iliştirilmiş resim ve çizimlerden görebiliyorsunuz. Utku sitemizdeki incelemesinde oyuna 7.8 vermişti, bense dergimizde Conarium'a 7+ notunu uygun görmüştüm. Bu notlar kulağınıza düşük gibi gelmesin, çünkü değiller. Fiyatı %40 indirimle 31 liradan 18,60 liraya düşen Conarium'u hepinize öneriyorum. Destek olacaksak bu tür oyunlara olmalıyız.

Iceberg Interactive'in indirimdeki oyunlarından diğer dikkat çeken isimler ise şu şekilde:

  • Starpoint Gemini Warlords (55 TL - 27,5 TL) - %50 indirimli
  • Gas Guzzlers Extreme (39 TL - 7,02 TL) - %82 indirimli
  • Empathy Path of Whispers (31 TL - 18,6 TL) - %40 indirimli
  • Stars in Shadow (39 TL - 19,50 TL) - %50 indirimli
  • Darkness Within 1: In Pursuit of Loath Nolder (15 TL - 2,7 TL) - %82 indirimli
  • Darkness Within 2: The Dark Lineage (15 TL - 2,7 TL) - %82 indirimli
  • Tiny Troopers (10 TL - 1,5 TL) - %85 indirimli

Iceberg Interactive'in indirimli tüm oyunlarına yayıncı sayfasından ulaşabilirsiniz.

Bu hafta sonu Steam'de Call of Duty serisi de indirime girmiş durumda. Elbette henüz yayınlanmamış olan Call of Duty WWII bu indirime dahil değil ama seride eksikleriniz varsa tamamlamak isteyebilirsiniz. Serinin ilk oyunları %50 indirimli olarak satılırken, daha yeni tarihli oyunların indirim seviyesi %20'lerde kalmış.

Buna göre normal fiyatları 49 lira olanCall of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Call of Duty 4: Modern Warfare'in fiyatları %50 indirimle 25 liraya düşerken, normalde 99 lira olan Call of Duty: Modern Warfare 3 ise yine %50 indirimle 49,50 lirayı görmüş.

Call of Duty: Black Ops II 115 liradan 57,5 liraya, Call of Duty: Infinite Warfare ise 209 liradan 104,50 liraya kadar inmiş. Şu an serinin en pahalı oyunu ise %17 indirimle 173,47 liradan satılmakta olan Call of Duty: Black Ops III.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum