Steam Oyun Festivali Yüzlerce Demoyla Geldi

22 Haziran’a kadar oyuna doyacağız

Steam Oyun Festivali, bir haftalık ertelemenin ardından dün akşam itibariyle başladı. Pek çok oyuna yakından bakış atma fırsatı sunulacak festivalde demolara yer verileceğini biliyorduk, ama sayının bu kadar yüksek olacağını tahmin etmemiştik.

Oyun Festivali’nin Yaz 2020 versiyonunda geliştiriciler ile sohbetler, canlı yayınlar ve gerek yeni çıkan gerekse önümüzdeki dönemde gelecek bazı oyunlar için demolar sunuluyor. Festivalde yer alan demo sayısı yüzlerle ifade edilebilecek düzeyde. Dolayısıyla sizin de takip listeniz benimki gibi kabarıksa, festival dönemi boyunca pek çok oyunu deneme fırsatı bulacaksınız.

Desperados III veya Evan’s Remains gibi yeni çıkan oyunlar yanında Iron Harvest, Cris Tales, Destroy All Humans!, Grounded, Ghostrunner gibi önümüzdeki dönemin merak edilen oyunlarına da göz atabilirsiniz.

Bu listeye Haven, Röki, Spiritfarer, Raji: An Ancient Epic, Eldest Souls, Unto the End, Chinatown Detective Agency, Mr.Prepper, The Wild at Heart, Solace State, Partisans 1941, A Space For The Unbound, Genesis Noir, Liberated,The Iron Oath gibi bir kısmını daha önce denediğim, bir kısmına da bu festival vesilesiyle bakma fırsatı bulduğum oyunları da ekleyebilirim; aralarından ilginizi çekecek oyunlar çıkabilir.

Steam Oyun Festivali, 22 Haziran TSİ 20:00’da son bulacak. Festival ile ilgili sayfaya şuradan ulaşabilir, canlı yayınlar, röportajlar ve demolara göz atabilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum