Steam Oyun Festivali'nde Yerli Demoları Es Geçmeyin

Oyunları denemek için güzel bir fırsat

Valve'ın bir süredir gelenekselleştirmeye çalıştığı Steam Oyun Festivali yeni etkinliğiyle dün akşam itibariyle başladı. 10 Şubat akşamına kadar sürecek olan festival kapsamında yüzlerce oyunun demosu da oyunculara sunulmuş durumda.

Steam Oyun Festivali sayfasına girdiğinizde yaklaşan etkinlikleri saat saat görmek mümkün, bir çok oyundan canlı yayınlar yapılıyor, geliştiriciler sohbetlere katılıyor, bazıları oyunlarını kendileri oynuyorlar.

Festivalde yerli yapımlarımızdan da demoları yayınlananlar var, bunlardan bizi de mail ile haberdar edenlere teşekkür ediyoruz. Bunlardan dikkat çeken ikisine bu haberimizde yer vermek istedim, siz de önerdiğiniz demolar, hatta kendi geliştirdiğiniz oyunlar varsa yorumlara yazabilirsiniz.

Cultic Games'in başarılı Stygian Reign of the Old Ones'tan sonraki oyunu Cats and the Other Lives, oynanabilir ilk demosuyla festival sayesinde karşımıza çıktı. Cultic Games bu sefer farklı bir türü deniyor ve dağılmış bir ailenin yeniden bir araya gelmesini, evin kedisi Aspen’in bakış açısıyla inceleyen hikâye odaklı bir deneyim sunuyor. Sadece kısa bir süreliğine etkinlik kapsamında erişilebilir olacak olan demo İngilizce ve Türkçe dil desteğine sahip.

Bir diğer yerli yapım ise Anord. Bağımsız oyun stüdyosu Auteur Theory tarafından geliştirilen Anord, kıyamet sonrası gelecekte geçen bir Korku, Aksiyon, RPG türünde bir oyun. Düşman saflarına sızmak için yapılmış bir Sayborg olarak oynadığımız Anord'da karakterimizin becerilerini geliştirerek güçlü düşmanlara karşı koymamız gerekiyor. Anord'un alfa demosunu oynamak yaklaşık 10 dakika sürüyor ama oyun hakkında fikir sahibi olmak için güzel bir imkan. Anord'da da Türkçe ve İngilizce desteği mevcut.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum