Steam Yaz İndirimleri Bu Akşam Sona Eriyor

Önerdiğimiz tüm oyunlar bir arada

Steam'in 25 Haziran'da başlayan Yaz İndirimlerinde sona geldik. İndirimler bu akşam Türkiye saatiyle 20:00'de sona erecek, yani İstek Listelerinizi bir kez daha gözden geçirmek ve son dakika kararları vermek için artık pek de uzun bir süreniz kalmadı.

Bundan sonraki ilk büyük indirim dönemi için muhtemelen Ekim ayına kadar beklememiz gerekecek. Bu sene Cadılar Bayramı indirimlerinin 29 Ekim günü başlayacağı tahmin ediliyor ama bu elbette kesin bir bilgi değil. 

Biz de indirimlerin ilk gününden başlayarak size hem o güne özel tek oyun, hem de beşli paketler halinde çeşitli oyunlar önermeye çalıştık. Hatta önerdiğimiz oyunları istek listesine ekleyenleri gördükçe mutlu da olduk açıkçası :) Ben de gelen yorumlardan yola çıkarak gözümden kaçan bir kaç oyun yakalamış oldum ve alıverdim.


Aşağıdaki linke tıklayarak Yaz İndirimleri boyunca önerdiğimiz oyunlara bir göz atabilir, son dakika satın alımları yapabilirsiniz. Sırf bu indirim döneminde değil, önümüzdeki indirim dönemlerinde de bu listelerin işinize yarayacağını düşünüyorum açıkçası.

Yaz İndirimleri tavsiyelerimize şuradan erişebilirsiniz.

Umalım ki Steam bir sonraki indirimlerde daha güzel bir mini oyun, daha güzel indirimler ve bir zahmet takas kartlarıyla karşımıza çıksın.

YORUMLAR
ByGus
9 Temmuz 2019 18:24

Ya asıl 2 gün önce keşfettiğim fırsatı kaçırdığıma yanıyorum. Meğer çok kolay yoldan jeton kasmanın yolu varmış bu yeni grand pix de (Link://www.youtube.com/watch?v=teARLSdxdL0). Yalnız yinede corgi kazandığı için sanırım 6000 toplamışım ve gittim komple rozete yatırdım ve 9200xp aldım:) 20 ler den 50 uçtum:D

zikinu
ByGus
10 Temmuz 2019 10:12

Ya ben bunu gördüm de zaten achievement'lardan puan kazanmak mümkündü? Daha önce achievement'larını açtığınız oyunu yarım saat oynasanız yetiyordu.


Decypher
ByGus
10 Temmuz 2019 02:19

Keşke bunu daha önce görmüş olsaydık :)


Parolamı Unuttum