Steam'in Remote Play Together Özelliği Betadan Çıktı

O zaman bunu indirimlerle kutlayalım

Steam'in geçen ay beta testlerine başlayan Remote Play Together özelliği, betadan çıktı ve tüm kullanıcılara sunuldu. Yerel eşli oyunlarınızı tüm arkadaşlarınızla online olarak oynayabilmenizi sağlayan sistem Windows, Linux, maxOS, Android ve iOS arasında çapraz platform desteği de sunuyor.

Remote Play Together sayesinde sadece tek bir oyuncunun oyuna sahip olması, yüklemesi ve çalıştırması yeterli oluyor. Bunun ardından arkadaşlarınız da sizin bu oyununuza aynı yerel bağlantı varmış gibi katılıp oynayabiliyorlar.

RPT özelliği, yayın teknolojisini kullanıyor. Oyunu sunan oyuncunun ses, görüntü ve sesli sohbet özellikleri diğer oyunculara yayınlanıyor ve her oyuncu kendi kontrolcülerini kullanarak oyunu oynayabiliyorlar. Hatta isterseniz klavye ve farenizin kontrolünü bile paylaşabiliyorsunuz.

Özellikle de tek başınıza oynamak istemediğiniz ama arkadaşlarınızda olmadığı için birlikte oynayamadığınız oyunlar için oldukça güzel bir çözüm.

Steam, Remote Play Together'ın betadan çıkışını indirim kampanyasıyla da kutluyor. Ama nasılsa yarın sonbahar indirimleri başlayacak, yani kampanya sayfasında gördüklerinizden daha da fazla sayıda oyun indirime girmiş olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum