Steam'in Yeni Soundtrack Desteği, Büyük İndirimlerle Başladı

Steam radyosunu dinlemeyi de unutmayın

Bunca yıldır oyunları kurduğumuz klasörlerin bir kenarında MP3 olarak yüklenen soundtrack albümleri nihayet hak ettiği spot ışığına kavuştu ve Steam'in yeni güncellemesiyle birlikte bu albümler hem kütüphanede ayrı bir yer kazandılar, hem de müzikleri doğrudan Steam içerisinden dinlemek de mümkün hale geldi. Kütüphanenizdeki bir soundtrack albümüne tıkladığınızda sağ tarafta açılan listeden albümü indirebiliyor, sonra da harici bir müzik çalar programına gerek duymadan Steam'in kendi müzik programı sayesinde bunları dinleyebiliyorsunuz.

İşte bu önemli güncellemeyi kutlamak adına bir de indirim dönemi başlattı Steam ve yüzlerce soundtrack albümü 14 Şubat akşamına kadar indirimli olarak oyunseverlere sunuldu.

Çok satanlar listesinde elbette Bastion, Planescape: Torment, Baldur's Gate, Hollow Knight, Devil May Cry 5 gibi efsane isimler mevcut ama liste bunlarla da sınırlı değil.

Steam ayrı bir hoşluk olarak da indirim sayfasına bir radyo eklemiş ve indirim dönemi bitene kadar bu radyo hiç durmadan Valve oyun müzikleri çalacak.

Steam'in yeni soundtrack sistemi MP3 destekli, ama dileyen geliştiriciler FLAC gibi yüksek kaliteli alternatifler de sunabilecek. Eğer daha önceden satın almış olduğunuz soundtrack albümleri varsa, geliştiriciler bu albümleri yeni formata dönüştürdüklerinde kütüphanenizde otomatik olarak görünmeye başlayacaklar. Ben bugün baktığımda çok sayıda albümün kütüphaneme eklenmiş olduğunu gördüm, siz de bir kontrol ediverin derim.

YORUMLAR
sSnake
13 Şubat 2020 12:10

Oyun müzikleri önceden oyunun yanında çok cüzi bir fiyata sıkıştırılıp paket olarak sunulurdu şimdi bir çok oyunun müzikler de bir oyun fiyatına iteleniyor. Şahane gerçekten, müzik oynatıcımız yoktu zaten iyi ki akıl ettiler.

Parolamı Unuttum