Steampunk Sibersuç Oyunu The Swindle Konsollara da Geliyor

Buharlı maymuncuklarınızı hazırlayın

İlk kez 2011 yılında duyurulan, ama daha sonra yapımı geçici olarak durdurulan The Swindle yepyeni gelişmelerle karşımızda.

Ben There, Dan That! ve Time Gentlemen, Please adlı uçuk kaçık oyunların yapımcısı Dan Marshall tarafından geliştirilen oyun, steampunk temalı bir dünyada geçen ve gizlilik unsurlarına dayanan bir hırsızlık oyunu. Hedefinizi seçiyor, planınızı kuruyor, binalara sızıyor, buharlı bilgisayarları hackliyor ve parayı kapıp kaçmaya çalışıyorsunuz. Tabii eğer başarabilirseniz… Çünkü yapımın amacı oyuncunun planlarını boşa çıkartmak ve beklenmedik sürprizlerle sürekli değişiklik yapmaya zorlamak.

Yapımcı Dan Marshall kendisine gelen “konsola özel olma” tekliflerini reddettiğini söylüyor. “Oyunun bütün konsollara çıkması benim için önemli. Oyuncular hangi sistemde oynamak istiyorlarsa oyuna o şekilde ulaşmalılar. İnsanların oyunumu oynarken eğlenmelerini, dışarı çıkıp bunu başkalarına da anlatmalarını ve zor kazandıkları parayı hangi konsola harcamışlarsa onda oynamalarını tercih ederim.

Oynanış açısından Stealth Bastard Deluxe ile Mark Of Ninja’nın arasında bir yerlerde duran oyun önümüzdeki yaz aylarında PC’nin (Steam) yanı sıra PS3, PS4, Vita, Wii U ve Xbox One için de çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum