Stephen King'in en büyük eserlerinden "It" yani "O" bildiğiniz üzere bir kez daha beyaz perdeye geliyor ve en sevdiğim kitaplardan biri olduğu için ekstra bir heyecan duymuyor da değilim.
Bununla birlikte filmin üçüncü fragmanı beni pek heyecanlandırmadı (daha doğrusu diğer fragmanlar kadar heyecanlandırmadı), çünkü sahneler yer yer farklı olsa da fragmanın konsepti birebir aynı. Biraz karanlık atmosfer, Pennywise'ı orada burada bir iki fotoğrafta göster ve korkutucu bir sahne derken bir fragmanın sonuna daha geldik. Aynı tadı veren üç fragman sanki hatalı bir karar olmuş. Bununla birlikte en azından filmin geleceğini düzenli olarak bize hatırlatan bir şey var ve beğenmediğim şeyin fragmanlar olduğunu tekrar belirteyim. Film ortalamanın üzerinde olacak ve hikayeyinin gençlik bölümünü başarılı bir şekilde bizlere aktaracak diye düşünüyorum.
Sanırım asıl derdim birbirinin kopyası fragmanlar görmek, ama bunun da haklı sebepleri vardır tabii. İyi yanından bakarsak en azından hikayeyi baştan sona anlatan ve izleyeceğimiz her şeyi bize fragmanlarla önceden veren yapımlar gibi davranmıyorlar. Gerçi kitabı okuyan Oyungezerler, hikayenin ne yönde gideceğini ve neler olacağını biliyorlar.
Kırmızı balonlarınızı hazır edin Oyungezerler, zira "It" ("O") korkutucu ve gerici olacağa benziyor. Film 8 Eylül 2017'de Türkiye'de vizyona girecek.
















