Steve Rogers Artık Captain America Değil

Steve Rogers'a ne olacak?

Habere geçmeden önce vatandaşlık görevimi yapıp haberin Marvel Sinematik Evreni hakkında inanılmaz SPOILER içerdiğini belirtmek zorundayım. Lütfen spoiler öğrenmek istemeyenler ana sayfaya geri dönsün.

Captain America: Civil War'un sonunda Steve Rogers bildiğiniz gibi tasınnı tarağını (kalkanını) bırakmış ve Black Panther'in memleketi olan Wakanda'ya yerleşmişti. Captain America olarak devam edecek mi yoksa emekli mi oldu soruları kafamızı kurcalarken filmin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo kardeşler filmin Blu-Ray tanımında bombayı patlattılar. Steve Rogers artık Captain America değil!

Fakat Steve Rogers olarak kahramanlık yapmaya devam edeceğinin ipucu verildi. Çizgi romanlarda Steve en az 10 kere kalkanını ve kostümünü kenara bırakıp başka bir isim altında kötülerle olan mücadelesine devam etmişti. Zaten Russo kardeşler de "büyük ve mor bir adam geliyor, ona karşı kendisine ihtiyacımız olacak" diyerek Steve Rogers'ın Avengers: Infinity War'da tekrar kalkanına ve kostümüne kavuşacağını müjdelediler.

Çizgi roman okurları için çok da sürpriz bir gelişme değil bu aslında. Asıl sürpriz Civil War'un sonunda Captain America'nın ölmemesi olmuştu. Bucky ya da Falcon'u Captain America olarak görmek isteyenler biraz daha beklemek zorunda. Belki Infinity War'dan sonra olur ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum