Piksel Grafikleriyle Dikkat Çeken Stoneshard'ın Çıkış Videosu Yayınlandı

Diablo ile Darkest Dungeon birleşirse nasıl olur?

2018 yılında başarılı bir Kickstarter kampanyası sonucunda 100.000 $ toplamayı başaran ve önümüzdeki günlerde erken erişime sunulacak olan Stoneshard, çıkış videosu ile arz-ı endam etti:

İzometrik görünümlü zindanları, ganimet toplama ve ‘hack&slash’e dayalı oynayışıyla Diablo’yu, grafik tarzı ve kompleks hasar sistemi ile Darkest Dungeon’ı andırdığını söylemek mümkün. Acıyı, zehirlenmeyi, fobileri ve akıl sağlığını göz önünde bulundurmak gerekiyor bu hasar sisteminde.

Kickstarter kampanyasında hedeflenen 30.000$’ın 3 katından fazla destek toplanmakla birlikte oyunun yapısında, büyüklüğünde bir değişikliğe gidilmemiş. “Yeni şeyler eklemektensen vadettiklerimizi düzgün bir şekilde sunmaya odaklandık” minvalinde bir açıklama yapmış geliştirici ekip. Ama tabii RYO unsurlarını derinleştirmek yönünde bazı adımlar da atmışlar. Bir de oyun dünyasını daha çok Orta Çağ temalı bir hale getirmişler.

Açıkçası benim ilgimi çeken oyunlardandı, bir süredir takip etmekteyim. Umuyorum ortaya güzel bir oyun çıkar, bizler de keyifle oynarız. Halihazırda Steam üzerinden demosuna erişilebiliyor. Oyunun çıkış tarihi ise 6 Şubat olarak ilan edilmiş durumda, Steam sayfasına şuradan erişebilirsiniz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum