Stranger Things, Dead By Daylight'a Geri Dönüyor

Baş Aşağı Dünya'yı kaçıranlar sevinçli

Asimetrik korku oyunu Dead by Daylight'ın en ünlü olduğu taraf sanırım diğer korku serileri ve ikonik karakterlerle yaptığı crossoverlardır. Oyundaki oynanabilir karakterlerin önemli bir bölümü zaten popüler korku yapımlarından geliyor, aralarında Halloween'den de isimler var, Elm Sokağı'nda Kabus'tan da, Left 4 Dead'den de. Zamanında Stranger Things'ten de vardı, ama sonrasında bu crossover oyundan kalkmıştı.

Stranger Things crossoverı kaldırıldığında Steve Harrington ve Nancy Wheeler gibi karakterler satın alınamaz olmuş, bu karakterleri sadece genişlemeyi satın alan oyuncular kullanabilmeye başlamıştı. Bunun da nedeni Netflix ile Behavior Interactive arasındaki sözleşmenin fesh edilmesiydi.

Şimdiyse Stranger Things'in yeni sezonuyla birlikte bu işbirliği tekrardan gündeme geldi. Netflix bir kez daha Behavior ile iletişim kurup Stranger Things'i tekrar Dead by Daylight'a getirme isteğinde olduğunu belirtti. Sadece önceki karakterler değil, yeni sezonda gördüğümüz Vecna da Dead by Daylight'a gelecek.

Orijinal Dead by Daylight Stranger Things genişlemesindeki karakterler oyunun en popüler karakterleri arasında yer alıyor, bakalım Vecna da popülerlik seviyesinde yanlarına yerleşebilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum