Advertisement

Stranger Things Final Sezonunda Da Haftalık Yayına Geçmeyecek

Oturup baştan sona hepsini izleyin demişler

Netflix'in özgün içerikleri arasında zirvede yer alan Stranger Things'in epik dördüncü sezonunun ardından finale bir adım kalıyor. Beşinci sezon ile birlikte final yapacak olan diziyle ilgili daha önce ortaya çeşitli iddialar atılmıştı. Bunlardan birisi de dizinin son sezonda haftalık yayın formatına geçiş yapacağı yönündeydi. Neyse ki Netflix cephesinden konuya hemen cevap geldi ve Stranger Things'in son sezonunun da tüm bölümleriyle birlikte yayın servisine ekleneceği açıklandı.

Kuzey Amerika Senaryolu Diziler Müdürü Peter Friedlander, "Stranger Things hayranları için bu durum onların diziyi nasıl izlediğiyle alakalı bir durum. Bence bunu değiştirmek hayal kırıklığına yol açardı. Onlara tam olarak istediklerini vermemek ki bu Stranger Things'in sezonluk deneyimi demek oluyor. Bence böyle bir değişiklik yapmak saçma bir karar olurdu." diyerek hayranların tam da istediği cevabı vermiş. Netflix Geeked etkinliği için bir tam günü Stranger Things'e ayıran Netflix, markayı kolay kolay bırakmak niyetinde değil. Yakın gelecekte Stranger Things ile ilgili yan dizi veya filmler karşımıza çıkacaktır. 

YORUMLAR
waltran
9 Haziran 2022 18:20

Adamalr bir sekilde konusturuyor bu dizi hakkinda. Hic izlemedigim halde orada burada duymaktan 5-10 dkmi harcardi nasil bir diziyse artik, acayip acayip isler. 

Parolamı Unuttum