Stranger Things'in 4. Sezonu Netflix'in Çok İzlenen İkinci Dizisi Oldu

Squid Game tahtını koruyor

Stranger Things'in 7 bölümden oluşan 4. sezon 1. kısmı Netflix'in şimdiye kadar en çok izlenen ikinci TV dizisi olmayı başardı. Stranger Things aynı zamanda Netflix'in en çok izlenen İngilizce dizisi de oldu.

İlk 28 günü içerisinde 930.3 milyon saatlik izlenme süresine erişen dizi Bridgerton'ın 2. sezonunu geçti ama Squid Game'in rekor kıran 1.6 milyar saatlik süresinin gerisinde kaldı. Her ne kadar 4. sezonun 2. kısmının izlenme süresi de ilkine eklenecek olsa da, Squid Game'i geçmesi beklenmiyor.

Dizinin 2. kısmı iki bölümden oluşacak. Bölümlerden biri 1 saat 25 dakika uzunluğundayken, final bölümü tam tamına 2 saat 19 dakika sürecek.

4. sezonun ilk kısmı da ortalama 75 dakikalık bölümlerden oluşuyordu, 7. bölüm ise 98 dakika sürmüştü. 930 milyonluk izlenme süresinde bölümlerin uzun olmasının da katkısı var anlayacağınız.

David Harbour, dizinin 4. sezonunun son iki bölümü için "epik olacak" demişti, merakla bekliyoruz bakalım.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
30 Haziran 2022 11:26

La Casa De Papel tekrar yayına başlarsa (ki final yaptı diye biliyorum) orta da Squid Game falan kalmaz.Gerçi Squid Game'i izlemedim çok kesin konuşmayayım ama La Casa De Papel Netflix'in en iyi işlerinin başında geliyor bence.Keza Stranger Things de yaşattığı nostalji hissiyle gayet iyi bir dizi.

Parolamı Unuttum