Street Fighter 6'nın 22 Kişilik Dövüşçü Kadrosu Sızdı!

Dün bir, bugün iki

Dün gece düzenlenen State of Play'de Street Fighter 6'nin grafik tarzını, yeni modlarını ve karakterlerinden bazılarını ilk defa görmüştük. Fragmanda Ryu ve Chun-Li'ye ek olarak Street Fighter V'ten Luke ve yeni bir karakter olan Jamie vardı.

Ancak Capcom'un gösteriminden hemen sonra oyunda yer alacak 22 karakterin görselleri sızıntı olarak paylaşıldı. Bu görseli aşağıda görebilirsiniz:

Buna göre Street Fighter II'deki orijinal World Warriors kadrosu tam takım halinde Street Fighter 6'da olacak. Zaten ben şahsen bu isimlerin olmadığı bir Street Fighter oyunu düşünemiyorum :)

Ken, Ryu, E. Honda, Blanka, Guile, Chun-Li, Zangief ve Dhalsim.

Super Street Fighter II'den Cammy ve Dee Jay, Super Street Fighter II Turbo'dan Akuma, Super Street Fighter IV'ten Juri ve Street Fighter V'ten Ed, Rashid ve Luke yine dönen karakterler arasında.

Yeni karakterlerden İtalyan Marisa, Meksikalı Lily, Hong Kong'lu Jamie, Fransız Mimi, Rus JP, Amerikalı Kimberley ve Çinli A.K.I de dikkat çekiyor.

Elbette dövüşçü kadrosu bunlarla sınırlı kalmayacak, aynı önceki oyunda olduğu gibi Karakter Paketleri ile oyuna sezonluk olarak yeni karakterler eklenecektir. Yani favori dövüşçünüzü göremediyseniz şimdiden karalar bağlamaya gerek yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum