Street Fighter V'in Oyuna Dahil Edilmeyen Karakterleri

Yeni oyunun şanssız karakterleri

Capcom Fighters Network'te Street Figter V için tasarlanan fakat oyuna eklenmek için seçilmeyen karakterlerin çizimleri oyuncular ile paylaşıldı. Birçok ilgi çekici karakter tasarımı olmasına rağmen, firma uygulaması daha kolay olan diğer 16 karakter ile çıkış yapmayı tercih etmiş. Çizimleri paylaşılan bu karakterler ise, günün birinde karşımıza çıkabilir!

 

 

 

 

 

 

 Fighting Literary Master

fighting literary master


Edebi Dövüş Ustası! "Kalem kılıçtan keskindir" felsefesi ile yola çıkan ustamız, ne yazık ki hünerlerini yeni oyunda gösteremedi.

Fighting President

fighting president

Street Fighter IV'te de düşünülen bu karakter, Capcom'un en önenmli karakter tasarımcılarından Akira Yasuda tarafından çizilmiş, fakat bu politikacı & dövüşçü de oyuna dahil olmamış.

Clumsy Cutie

clumsy cutie

 

Pasaklı bir dövüşü olarak tasarlanan bu karakterin kıyafetleri, dövüştükçe parçalanacak şekilde planlanmış. Laura üstünde çalışılırken ortaya çıkan Clumsy Cutie, pasaklılığı yüzünden Street Fighter V'te kendine yer bulamamış.

Miss Babo

 

miss babo

Yine Laura üstünde çalışılırken ortaya çıkan bir karakter olan Miss Babo, Street Fighter V'in kaslı ablası olacakken, kendisinden vazgeçilmiş. Üstelik ismi bile hazır gördüğünüz gibi.

Soccer Fighter

soccer fighter

 

Street Fighter V'in Messi'si olma ihtimali taşıyan bu karakter, Rival Schools'taki Roberto'ya benzerliğinden dolayı elenmiş. 

Gen's Disciple

gens disciple

 

Gen'in öğrencisi olan bu karanlık karakter, Gen'in düşmanlarından Akuma'yı yenmeyi kafasına koymuş. Fakat hasta olup rahatsızlanmış, kendisi iyileşirse yeni oyunda belki görebiliriz.

The Teacher

the teacher

 

F.A.N.G. için yapılan beyin fırtınasında ortaya çıkan hocamız, karanlık silahlar ve zehirli ellere sahipmiş. Fakat yeterince kötü olmadığı için seçilmemiş.

Prototype Shadaloo Soldier

prototype shadaloo soldier

 

Son olarak Prototype Shadaloo Soldier, Aliens vs. Predator serisinden ilham alınarak tasarlanmış. Hatta diğer tasarımlara göre en çok üstünde çalışılan karakter bu olsa da, yine de seçilen 16 karakter arasına girememiş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum