Şuan Oynayabileceğiniz En İyi 5 VR Korku Oyunu!

Korku severleri böyle alalım!

VR oyunları gittikçe daha fazla AAA olma yolunda ilerlerken, farklı oyun türleri de bizlerle birlikte oluyor. VR deneyimlerinde ise en çok reaksiyon verilen oyun türü haliyle korku temalı oyunlar oluyor. Eğer korku oyunlarını seviyorsanız ve VR cihazlarına sahipseniz, bu oyunları denemenizi öneriyoruz.

1-Paranormal Activity VR
Bu oyun, oyuncuları heyecandan ve korkudan 2.80 yere yatırmayı amaçlayarak çıkmıştı. Öyle de oldu. Los Angles merkezli VRWERX tarafından piyasaya sunulan oyun da korku ne demek öğreniyoruz.

2-Resident Evil VII VR
İlk kez E3 2016'da tanıtılan yapım VR desteği ile daha da korkunç hale büründü. O klasik Resident Evil temasından tamamen farklı bir temaya sahip olan oyunda, akıl sağlığı pek yerinde olmayan insanlardan kaçmaya çalışırken çok daha büyük bir dert başımıza geliyor.

3-Until Dawn: Rush of Blood
Suppermassive Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan oyunda bir korku tünelinin içindeyiz. Sıradan bir korku tünelin farklı olarak burada hayatta kalmamızı sağlayan tek şey elimizdeki silahlar. Nereden çıkacağı belli olmayan yaratıklar, gerilim dolu atmosfer bizleri bekliyor.

4-Here They Lie
Oyun daha önce hiç olmadığı kadar koyu bir psikolojik korku deneyimi yaşatmak için tasarlandı. Oyunda gerçek dünya ile yaratıklar iç içe. Unutulmuş ve neredeyse yok olmaya yüz tutmuş şehirde kalanlara ne kadar güvenebilirsiniz? Oyunu oynarken hiç olmadığınız kadar gerileceksiniz.

5-Dreadhalls
Büyük bir zindanın içinde hapis kaldığımız oyunda, çevremizi keşfederek, tuzaklara yakalanmadan bir çıkış yolu arıyoruz. Oyun içinde herhangi bir silahımız yok. Sadece kendimize güvenmemiz gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum