Subnautica'nın Stüdyosu Bu Yıl Yepyeni Bir Oyunla Karşımıza Çıkacak

Unknown Worlds yeni maceralar peşinde

Deniz altında geçen popüler hayatta kalma oyunu Subnautica ve onun 2021 tarihli devam oyunu Subnautica: Below Zero'yu geliştiren Unknown Worlds, geçen senenin sonlarına doğru PUBG Corporation'ın sahibi Krafton tarafından satın alınmıştı. Bu satın alım sonrasında Unknown Worlds'ün izleyeceği yol merak ediliyordu ve artık bu konuda az da olsa bilgi sahibiyiz.

Stüdyonun Krafton çatısı altındaki ilk oyunu bu yıl içerisinde çıkacak ve bu oyun Subnautica serisinden olmayacak.

Şimdilik Project M ismiyle bilinen oyun, bir bilimkurgu evreninde geçen sıra tabanlı bir strateji oyunu. Oyun PC ve mobil platformlar için çıkacak ve öğrenmesi kolay, ustalaşması ise zor bir oyun olacak. Açıklamadaki "başkaları oynarken izlemesi eğlenceli" cümlesi ise oyunun izleyicilere de yönelik olacağını gösteriyor.

Unknown Worlds'ün önceki oyunlarının birinci şahıs oyunları olduğunu düşünürsek Project M ile oldukça farklı bir şey deneyecekleri belli. Gerek Subnautica, gerekse devam oyunu sadece inceleme puanları olarak değil oyuncuların ilgisiyle de önemli bir başarı elde etmişti.

Aşağıda oyundan yayınlanan ilk konsept çizimi de görebilirsiniz (görsel 4K çözünürlüğündedir).

YORUMLAR
Feyling
12 Şubat 2022 00:53

Haberi gördüğümdeki heyecanım, sıra tabanlı strateji, mobil, ustalaşması zor, izlemesi eğlenceli kelimelerini görünce öldü. Hayırlısı bakalım.

Parolamı Unuttum