Sucker Punch'ın Yeni Oyunu Yakında Ortaya Çıkabilir!

Ne oyunmuş arkadaş, bir türlü gelemedi... Bu arada şaka maka oyun yakında ortaya çıkacak sanki!

 inFamous serisinin geliştiricisi Sucker Punch'tan uzun süredir ses çıkmıyordu fakat bu durum yakında değişebilir.

Hatırlarsanız bu yılın başına doğru Sucker Punch'ın yeni bir oyun üzerinde çalıştığı duyumlarını sizlerle paylaşmıştık. Evet, resmi bir duyuru değil duyumdu, fakat bilginin geldiği kişi daha önce sektörle ilgili önemli bilgileri gün ışığına çıkartan ve büyük çoğunlukla da haklı çıkan Shinobi602 olunca ciddiye alıp sizlerin de haberdar olmanız gerektiğini düşünmüştük.

Aradan uzun zaman geçmiş, ekiple veya oyunla ilgili herhangi bir haber ya da duyuru paylaşılmamıştı. Fakat işler değişti ve Sucker Punch'ın yeni oyunu ile ilgili resmi bir ağızdan doğrulama geldi!

Sony Worldwide Studios'un başındaki isim Shuhei Yoshida, Kinda Funny'nin E3 2017'de yaptığı canlı yayına katıldı ve yayın sırasında kendisine sorulan bir soru üzerine oyundan bahsetmiş oldu.

"Sırf şu üç cümleyi yazmak için mi bu kadar girizgah yaptın arkadaş" diyeceksiniz ve büyük ihtimalle haklısınız, çünkü Yoshida yeni oyunla ilgili çok az konuştu. Cidden... Çok az... 

"Oyunu birçok kez, birçok kez oynadım. Ne oyun ama. Oyunu her oynadığımda... Bu konuda daha fazla konuşmamalıyım."

sucker-punch-big-2

Yoshida konuşmanın devamında "It is a game. They are not making movies. It's now very narrow." dedi, ki ben bu son bölümü şöyle anlıyorum:

It'a a game derken It's A game, yani esaslı bir oyun; they are not making movies derken oyunun cut scene'lere boğulmadığı ve akıcı olduğu; son olarak da It's now very narrow derken de duyurulmasının, tamamlanmasının ya da duyurulabilecek hale gelmesinin yakın olduğunu kastetti. Evet, narrow o anlamda kullanılmıyor, ben de biliyorum. Fakat ana dilinde konuşmadığı için o anda aklına gelen en yakın anlamlı kelimeyi kullandı sanki.

Bu arada konu açılırken Greg Miller'ın Yoshida'ya "İki yıl önce yine bu sahnedeyken bana oyunu oynadığını söylemiştin, hani nerede?" demesini de hesaba kattığımızda yeni oyun yakında ortaya çıkacak diyebiliriz.

Çok mu zorladım yahu?.. Şu anda kendimi o kadar "Half Life 3 confirmed" havasında hissediyorum ki...

Neyse sevgili Oyungezerler. Sonuçta Sucker Punch'ın üzerinde çalıştığı yeni oyunun iptal edilmediğini, çalışmaların hala devam ettiğini ve oyunun yakında ortaya çıkacağını biliyoruz. E, bu noktada bize düşen beklemek ve Sucker Punch'ın yine eğlenceli bir oyunla karşımıza çıkacağını ummak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum