inFamous'ın Yapımcısı Sucker Punch Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

E3'ü iple çekmek için bir sebep daha...

 inFamous serisini bizlerle tanıştıran Sucker Punch Productions'ın bir süredir üzerinde çalıştığı projenin yeni bir oyun olduğu ortaya çıktı.

Video oyunları üzerine paylaştığı bilgilerle öne çıkan Twitter kullanıcısı Shinobi602, Sucker Punch'ın yeni bir oyun üzerinde çalıştığını doğruladı. Shinobi602 de kim ve neyin nesi diyenler olabilir. Kendisi sık sık oyunlar ve oyun geliştiriciler hakkında hiçbir yerde bulamayacağımız bilgiler paylaşan ve neredeyse hep haklı çıkan bir kişi. Sektörün bir hayli içinden yani.

Sucker Punch uzun bir süredir sessiz ve çalıştıkları proje hakkında da hiçbir bilgi paylaşımı yapmıyor. E3 2016'da Sucker Punch'tan bir oyun duyurusu bekliyorduk, ancak bunun yerine Insomniac Games'n geliştirdiği PS4'e özel  Spider-Man oyunu duyurulmuştu. E3 2017'de artık bir isme ve tanıtım videolarına sahip olmasını beklediğimiz bu oyunun en geç 2018'de de oyuncularla buluşacağını tahmin ediyoruz.

Sony, özel içerik üretmeye tam hız devam ederken Microsoft'un elindeki birkaç projeden biri olan Scalebound'u iptal ettiğini de hatırlatmak isterim.

Sucker Punch Productions son olarak Second Son'ın genişleme paketi olan inFAMOUS First Light'ı(2014) çıkarmıştı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum