Suda 51, No More Heroes 3'ün Neredeyse Yarısının Tamamlandığını Açıkladı

İlk oyun içi görüntüler önümüzdeki sene yayınlanacak

Nintendo'nun E3 Direct sunumunda aksiyon dolu görüntüler ve tanıdık tasarımı ile tanıtılan No More Heroes 3'ten yeni haberler var. Wccftech ekibine konuşan yapımcı Suda 51, oyunun açık dünyası ve kaydettiği aşama hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Oyunun "yüzde 35-40'ının" tamamlandığını belirten yapımcı, No More Heroes 3'ün pek çok efsane oyuna ev sahipliği yapan Grasshopper Manufacture'ın en büyük oyunu olmayacağını da vurguladı.

"Açık dünyası orijinal No More Heroes'dan çok daha büyük olacak. Yine de bizim orta ölçekli bir stüdyo olduğumuzu unutmamanız gerek. Bu sebeple bir açık dünya yaratmak için daha fazla yetenek, öngörü ve kaynağa ihtiyacımız oluyor. Kısacası Ubisoft ya da Rockstar'dan gördüğünüz büyüklükte bir açık dünyası olmayacak."

NMH serisinin can alıcı kısımlarından olan hareketle kontrol sistemi de geri dönecek. Suda 51, Nintendo Switch'in donanımını zorlayacaklarının da altını çiziyor. Buna ek olarak aktör ve besteci Nobuaki Kaneko da oyunun müzikleri ile ilgilenecek.

"Bir NMH oyunundan beklediğiniz kadar yan görev ve birkaç ekstra bulabileceksiniz" ifadelerini kullanan Suda, bu ekstraların ne olduğu sorulduğunda ise: "Daha ilginç şeyler olacaklar. Standart mini oyunlardan çok daha farklı olacaklar." dedi.

Oyunun ilk görüntülerinin önümüzdeki sene yayınlanacağını açıklayan Suda 51, çıkış tarihi hakkında yorum yapmadı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum