Suicide Squad'ın Başarısızlığı Rocksteady'de İşlere Mal Oldu

QA departmanı darbe aldı

Suicide Squad: Kill the Justice League'ün bekleneni verememesi geliştiricisi Rocksteady'nin bazı çalışanlarını işten çıkarmasına neden oldu. Edinilen bilgilere göre stüdyonun QA Departmanında çalışan sayısı 33 kişiden 15 kişiye düşürülmüş. Bu yeniden yapılanmaya gerekçe olarak da Suicide Squad'ın yetersiz satışları gösterilmiş.

İşten çıkarmalar sadece QA departmanıyla sınırlı değil, orası sadece en çok işten çıkarma yapılan kısım. Diğer departmanların ne ölçüde darbe aldığı bilinmiyor ama en azından bir çalışan "ebeveynlik iznindeyken" işten çıkarıldığını söylemiş.

Suicide Squad'ın yayıncısı Warner Bros henüz konuyla ilgili sorulara bir cevap vermedi. İşten çıkarmalar sürecek mi, oyunun tüm başarısızlığı Rocksteady'e mi yıkılacak, o kısım şu an için belirsiz.

Rocksteady'de isimlerinin anonim kalmasını isteyen bazı kişiler stüdyodaki işten çıkarmaların diğer çalışanların yükünü artıracağını, çünkü gidenler arasında alanlarında uzman bazı isimlerin de bulunduğunu söylemişler. Geçmiş olsun Rocksteady diyelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum