Summer Game Fest, 10 Haziran'da Dünya Prömiyerleriyle Başlayacak

Bu sefer büyük oyunlar olacakmış

Summer Game Fest bu sene de geri dönüyor ve 10 Haziran'da Geoff Keighley'in sunacağı "Kick Off Live!" isimli programla start alacak. Bu program "göz alıcı dünya prömiyerleri gösterisi" olarak adlandırılıyor ve Keighley'in söylediğine göre yaklaşık 2 saat sürecek ve canlı yayınlanacak programda 12'den fazla dünya prömiyeri izleme şansına erişeceğiz.

Aslında Geoff Keighley geçen sene bu 'dünya prömiyeri' isminin biraz suyunu çıkarmıştı. Ekrana kocaman World Premiere logosu geldikten sonra hemen arkasından 'bilmemhangi oyuna şu karakter geliyor' tarzı videolar izlemek 'ama bu nasıl prömiyer' sorularını doğurmuştu. Neyse ki yeni oyun duyuruları veya ilk defa yayınlanan fragmanlar gibi gerçek prömiyerler de izledik. Keighley de gelen tepkileri anlamış olacak ki 'onlarca prömiyer'den, 12 civarı prömiyere iniş yapmış. Dolayısıyla bunların tümünün ya da büyük çoğunluğunun ses getirecek tarzda olacağını varsayabiliriz.

Zaten kendisine Twitter'dan bu konuda yöneltilen bir soruya da bu yılki Dünya Promiyerleri programının daha konsantre olacağını ve duyurulara odaklanacağını söyledi Keighley.

Bu yılki Summer Game Fest'e 2K, Activision, Blizzard, Capcom, Epic Games, Sony PlayStation, Riot Games, Square Enix, Ubisoft ve Microsoft Xbox gibi isimlerin katılması kesinleşmişti.

YORUMLAR
Jakku
20 Mayıs 2021 15:45

Son game awards rezaletti. Bu saatten sonra Geoff Keighley'nin yaptığı sunduğu hiçbir şeyi izlemem.

Parolamı Unuttum