Sunset Overdrive, PC’ye Geliyor Gibi!

Ateş olmayan yerden duman çıkar mı sorunsalı...

Geçtiğimiz Mayıs ayında Güney Kore'nin oyun derecelendirme kuruluşu, Sunset Overdrive'ı PC oyunları listesine dahil etmişti. Fakat konu hakkında bugüne kadar Microsoft tarafından yapılan bir duyuru bulunmuyor. Yine de bu durumun yakın zamanda değişmesini bekleyebiliriz. Zira ESRB, Sunset Overdrive'ı PC için derecelendirmiş durumda.

Bilmeyenler için tekrar etmiş olalım, Insomniac Games tarafından geliştirilen Sunset Overdrive, 2014 yılında Xbox One için çıkmış bir açık dünya aksiyon/macera oyunu. Absürt olarak değerlendirilebilecek bir hikayesi ve hikâye anlatım tarzı var. FizzCo adlı bir şirket adına çalışırken, şirketin enerji içeceğini tüketenlerin bir anda mutanta dönüştüklerini görerek çılgın bir maceraya atılıyorsunuz. Özellikle parkur öğeleriyle, çılgın silahlarıyla ve renkli (!) dünyasıyla oyuncuların beğenisini kazanmıştı. PC versiyonun gelişiyle birlikte hayran kitlesinin büyüdüğünü de görebiliriz. Tabii bu konuda konuşmak için henüz erken.

Önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek XO18 etkinliği kapsamında Microsoft tarafından oyun hakkına bir duyuru yapılabileceği düşünülüyor, meraklıları takibe alabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum