Super Mario Run Cebimize Geliyor!

Popüler Mario koşu oyunu yakında Android'te.

 Nintendo, ocak ayında Super Mario Run'ın mart ayında Android'e geleceğini resmen duyurmuştu. Bununla birlikte Nintendo bize net bir tarih vermemişti. Ancak sayılı günler kala artık Super Mario Run'ın 23 Mart'ta Android cihazlar için çıkış yapacağını biliyoruz.

Oyun, Android cihazlara bir yama ile birlikte geliyor. 2.0.0 güncellemesiyle birlikte gelecek içerik ve düzenlemeler hakkında ise net bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Duyuru Nintendo America'nın resmi Twitter hesabından paylaşıldı. Super Mario Run, daha önce iOS cihazlar için Aralık 2016'da çıkış yapmıştıve bir süre için de bu cihazlara özel kaldı. Ancak 23 Mart'tan itibaren oyunu hem Android hem de iOS cihazlarda oynayabileceğiz. Oyunun 78 milyon defa indirildiğini ve iOS'ta başarılı bir dönem geçirdiğini de not düşelim.

Oyunu bedavaya indirip birkaç bölüm deneyebiliyoruz, ancak tam içeriğe ulaşmak için 10 dolar ödememiz gerekiyor. Nintendo'dan yapılan açıklamada bu 78 milyon kişinin %5'inin oyunu satın aldığını belirtti. Yani Nintendo, Super Mario Run ile sadece iOS üzerinden en az 3,9 milyon dolar kazandı.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum