Supermassive Games PS4’e Özel Oyunlar Geliştiriyormuş!

Supermassive Games, yeni oyunlarıyla Sony'nin yüzünü güldürmeye devam edebilecek mi?

Supermassive Games yöneticisi Pete Samuels, verdiği bir röportajda, stüdyolarının Sony için birden çok oyun geliştirmekte olduğu bilgisini paylaşmış.

Supermassive Games tarafından PS4'e özel olarak geliştirilen Until Dawn hikâye anlatım tarzıyla ve sunduğu deneyimle olumlu eleştiriler almış, oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Hal böyle olunca, aynı stüdyonun elinden çıkacak yeni oyunlar da merakla bekleniyordu. Nitekim geçtiğimiz aylarda The Dark Pictures: Man of Medan duyuruldu ve böylece stüdyonun sonraki oyununu öğrenmiş olduk. Lakin bu oyun PS4 özel olmayacak, PC ve Xbox versiyonları da bulunacaktı.

Sony'den bu noktada bir hamle gelebileceği düşünülüyordu. Zira Until Dawn'ın başarısı üzerine kendi konsollarına özel oyunların geliştirilmesini teşvik etmeleri bekleniyordu haliyle. Anlaşıldığı kadarıyla böyle de olmuş, Supermassive Games tarafından PS4'e özel oyunlar geliştirilmekteymiş.

The Dark Pictures'ın neden PS4'e özel bir oyun olarak geliştirilmediği yönündeki soru üzerine, Samuels "Halihazırda Sony ile ilişkilerimiz muhteşem, Playstation'a özel oyunlar üzerinde çalışıyoruz. Lakin bunlar ile ilgili detay vermemiz mümkün değil. Yaptığımız işleri daha geniş kitlelere sunmak istiyoruz. Bu nedenle The Dark Pictures farklı platformlara da çıkacak" şeklinde bir yanıt vermiş. Yani bir yandan daha geniş oyuncu havuzuna erişmek için bütün platformlara oyun çıkarmak, bir yandan da Sony ile işbirliklerinin aynı düzeyde devamını temin etmek üzere PS4 için oyunlar üretmeye devam etmek yönünde bir tercihte bulunmuşlar.

Burada ilgi çekici olan nokta halihazırda "Playstation exclusive" olarak geliştirilen oyunlardan bahsetmiş olması. Eğer bu genel bir ifade olarak kullanılmadıysa, Supermassive Games'ten PS4 için birden çok oyun gelebilir önümüzdeki yıl. Bu mümkün mü? Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum