Surgeon Simulator’le Donald Trump’ın Hayatı Ellerinizde!

Hemşire! En kör neşteri getir bana!

Bossa Studios’un kara mizah tadındaki sevilen oyunu Surgeon Simulator, çıkışının üçüncü yılı şerefine Anniversary Edition sürümüne kavuştu. Bununla da kalmadı, yanında oldukça ilginç bir eklenti de kazandı: Donald Trump’ı ameliyat etme şansı.

Amerika’nın şu sıralar içinde olduğu başkanlık yarışı sürecini takip ediyorsanız Trump’ı ve oldukça tepki alan yorumlarını da biliyorsunuz demektir. Kendisi “Amerika’yı bir kere daha harika kılmak” için gereken radikal adımlardan bahsederken onu ırkçılık, homofobiklik, kadın düşmanlığı gibi şeylerle suçlayan bir dünya insan var. Şurası kesin: Donald Trump geçtiğimiz yılın en çok konuşulan adamı oldu. Ve konuşan…

Surgeon Simulator Anniversary Edition’da da Trump’ın bu özelliğine dikkat çekilmiş ve bir parmağınızı dudağına dayayıp onu şşşt diye susturmanıza bir başarım verilmiş. Zekice… Ek olarak ameliyatın sonunda kendisine altın mı yoksa taş mı kalp verdiğinizin de istatistiği canlı olarak tutuluyor. Şu anda taş kalpli Trump önde. (Resme tıklayarak son sonucu görebilirsiniz.)

Trump’ın yanı sıra oyuna göz, diş ve damar ameliyatları da eklenmiş. Surgeon Simulator şu anda Steam’de %80 indirimle 3,60 TL. Anniversary Edition’la birlikte ise 4,20 TL. Ana oyun zaten kütüphanenizde varsa ve sadece Ann. Edition’ı almak isterseniz o da 1,20 TL. İndirim 9 Haziran’da sona eriyor, haberiniz olsun.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum