Swamp Thing'in Yayın Tarihi Belli Oldu, Stargirl'den İlk Görsel Yayımlandı

DC'den güzel haberler geliyor.

California'da düzenlenen WonderCon sırasında DC Comics yeni yayın servisi olan DC Universe için üçüncü dizi projesi olan Swamp Thing'in yayın tarihi belli oldu. Dizi 31 Mayıs'ta yayınlanmaya başlayacak. Swamp Thing'in yanı sıra yeni bir dizi olan Stargirl'den de ilk görsel görücüye çıktı. Stargirl de DC Universe'ün dördüncü orijinal dizi içeriği olacak.

starthinghaberici

Swamp Thing ile ilgili görseller gelmeye başlamıştı. En son geçtiğimiz günlerde dizinin yönetmeni Len Wiseman, Swamp Thing atmosferini oldukça güzel bir biçimde yayınlayan kısa bir video yayınlamıştı. DC Universe'ün güzel içerikleri bununla da bitmiyor. Yine gelen yeni haberlere göre bugüne kadar çıkmış tüm DC çizgi romanlarını içeren dijital bir arşiv DC Universe'e geliyor. DC Universe, hem orijinal içerikleri hem de bu çizgi roman atılımıyla oldukça kaliteli bir servise dönüşecek gibi gözüküyor.

Yeni bir proje olan Stargirl'ün ise yayın tarihi henüz belli değil. Daha önce School of Rock ve The Goldbergs dizisinden de hatırlayacağımız Brec Bassinger'ın başrolünde yer aldığı dizinin 2020 yılının ilk çeyreğinde yayınlanmaya başlaması bekleniyor. Bakalım DC Universe'ün özgün içerikleri ve dijital ortama taşıyacağı çizgi roman arşivi, DC'nin hedeflerini karşılamaya yetecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum