Swamp Thing'in Yeni Fragmanı Oldukça Korkunç Gözüküyor

Bu saatten sonra bataklık görünce kaçın.

Yeni dönemin en popüler işlerinden olan yayın servisi sektörüne hızlı bir giriş yapan DC, yayın servisi DC Universe için çıkardığı özgün içeriklerle piyasada sağlam bir yer edinmeye çalışıyor. Daha önce Titans ve Doom Patrol gibi işlerle beklentileri karşılayan DC Universe'ün yeni dizisi ise Swamp Thing olacak. 

Swamp Thing'in çıkış süreci oldukça karmaşık gelişti, on üç bölüm olarak planlanan ilk sezon on bölüme düşürüldü, dizi bir süre ortada kalır gibi oldu ama DC Universe on bölüm olarak dizisine sahip çıktı ve Swamp Thing'in ilk fragmanlarını görme şansına eriştik. Duyurulduğu günden bu yana karanlık atmosferiyle büyük bir beklenti yaratan Swamp Thing'in son fragmanı ise oldukça korkunç olmuş, alternatif bir çizgi roman uyarlaması izlemek isteyenler mutlaka Swamp Thing'e bir şans vermeli diye düşünüyorum. Diziyle ilgili daha net fikirlere yayınlanmasının ardından birkaç bölüm sonra sahip oluruz, şu an için elimizde bulunan fragmanlar oldukça tatmin edici. 


31 Mayıs günü DC Universe üzerinden yayınlanmaya başlanacak olan Swamp Thing'in yapımcıları arasında Len Wiseman ve James Wan gibi isimler bulunuyor. Crystal Reed, Andy Bean, Derek Mears, Jennifer Beals ve Will Patton gibi isimler de dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Umuyorum ki Swamp Thing, sürekli aynı tarz çizgi roman uyarlamalarından bıkan insanlar için güzel bir alternatif olacaktır, biraz korkarak da olsa keyifle izleyeceğimiz bir diziye doğru ilerliyoruz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum