Switch Emülatörü Ryujinx, Animal Crossing: New Horizons'u Çalıştırmayı Başardı

Büyük başarı

Animal Crossing: New Horizons çıkalı henüz birkaç gün oluyor ama gerek satışları, gerek aldığı birbirinden olumlu eleştirilerle şimdiden ismini Switch klasikleri arasına yazdırdığını söylemek mümkün. Bu gerçekten de çok büyük bir oyun ve PC'deki Ryujinx emülatörü Animal Crossing: New Horizons'ı şimdiden çalıştırmayı başardı.

Emülasyonla uğraşmayı sevenleri pek fazla heyecanlandırmadan şunu da belirtmek gerek, emülasyon henüz çok iyi durumda değil ve oyunun tamamen oynanabilir duruma gelmesi için daha çok çalışılması lazım. Ancak Nintendo Switch'in ne kadar kendine has bir cihaz olduğunu ve emülasyonun da ne kadar zor olduğunu düşününce bunun Ryujinx ekibi için büyük bir başarı olduğunu söyleyebiliriz.

John GodGames Emus, Ryujinx'in özel bir versiyonunu kullanarak oyuna dair üç video yayınladı. Kendisinin sahip olduğu sistem çok güçlü, işlemci olarak Intel Core i7 8700K @ 5.0 Ghz, ekran kartı olarak da GeForce RTX 2080 SUPER GAMING OC 8G kullanıyor. Dolayısıyla bu emülasyonu siz de denemeye kalkarsanız şimdiden benzer sonuç almayı ummamanız lazım (tabii bundan daha iyi bir sisteme sahip değilseniz). Yine de emülasyon dünyasının her geçen gün katettiği mesafeyi görmek açısından önemli bir haber bu.

Bir diğer başarılı Switch emülatörü olan Yuzu'da ise şimdilik Animal Crossing: New Horizons'a dair bir gelişme yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum