Switch'in Halefi, Nintendo Hesaplarını Kullanmaya Devam Edecek

Endişeye mahal yok!

Nintendo, Switch ile birlikte kendi rekorlarını altüst etmeyi başardı. Japon geliştirici Switch'in devamı için de gerekli planları yapmaya başladı. Oyuncular için geçişi çok daha kolay kılmak isteyen Nintendo, oyuncuların "Switch'in halefi için" yeni bir hesap açmasına gerek olmayacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Inverse ekibine konuşan Nintendo of America'nın patronu Doug Bowser, sistemin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bowser, Nintendo'nun ilk kez konsollar arası satın alımları ve hesapları korumak istediğini açıkladı. Diğer konsollar bunu yıllardır yapıyor olsa da, Nintendo bu konuda ilk kez somut bir adım atacak.

"Switch 2" hakkında duyduğumuz pek çok iddiayı yanıtsız bırakan Bowser, açıklamasında Switch ile birlikte getirdikleri en büyük yeniliğin Nintendo hesaplarının bağlanılabilirliğini artırmak olduğunu söylemiş. Geçmişte tüm sistemler için yeni bir hesap istediklerini söyleyen Bowser, Nintendo hesaplarının artık yeni platformlara rahatça geçiş yapabileceğini ifade ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum