Sword Coast Legends Duyuruldu!

Dungeons & Dragons evrenine geri dönüyoruz

İşte bu büyük bir sürpriz oldu. Karanlıkaltından çıkıp internet diyarına bomba gibi düşen bir habere göre ufukta bizleri bekleyen yepyeni bir Dungeons & Dragons oyunu var: Sword Coast Legends.

Wizard Of The Coast ve n-space işbirliğiyle hazırlanan oyunun başındaki isimse Dragon Age: Origins’in arkasından en önemli kişilerden biri olan Dan Tudge.

Sword Coast Legends, adından da anlayacağınız üzere Unutulmuş Diyarlar evreninde geçecek ve 4 kişiye kadar co-op desteği sağlayacak. İzometrik kamera açısından oynanacak olan oyun tıpkı Baldur’s Gate ve diğer klasikler gibi durdurulabilir taktik savaş sistemi üzerine kurulacak.

Onu diğerlerinden ayıran şeyse Dungeon Master modu. Bu mod sayesinde ister gerçek zamanlı olarak arkadaşlarımızın hikâyelerine müdahale edebileceğiz (Silahlarınız kırıldı ve karşınızda bir Lich King var! Muhahaha!), istersek de tasarladığımız bölümleri başkalarıyla paylaşabileceğiz. Oyunun videosuna mutlaka bakmanızı tavsiye ediyorum, son derece ümit vaat edici.

Sword Coast Legends bu yıl içerisinde PC için çıkarılacak. Dilerseniz resmi sitesine buradan ulaşabilir, hatta ön sipariş bile verebilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum