System Shock Remake, Mart Ayında Çıkış Yapacak

“Bu sefer kesin çıkacak” diyorlar :)

System Shock Remake, uzunca bir süredir geliştiriliyor. Daha önce birkaç defa çıkış tarihi için umutlanmıştık, ama erteleme yağmurundan o da payını aldı, sonuç olarak 2023’e kaldı. Geliştirici ekibin paylaştığı yeni bir bilgi, bu uzun bekleyiş sürecinde artık son aylara geldiğimize işaret ediyor.

Oyunun Kickstarter sayfasında yapılan güncel paylaşımda, System Shock Remake'in geliştirilme sürecinde son aşamalara gelindiği ve oyunun Mart 2023’te çıkış yapacağı söyleniyor.

Açıklamada “Aranızda kimilerinin de bildiği üzere bu, ilk defa bir çıkış takvimi ilan edişimiz değil, fakat son yıllarda pek çok değişim yaşandı. Projenin kapsamı ve ölçeği önemli düzeyde değişim gösterdi ve Prime Matter’ın projeye katılımıyla gurur duyduğumuz bu oyunun çıkışı için son ana adımlar olan kalite geliştirme, hata ayıklama ve yerelleştirme gibi süreçlere odaklanma imkanına eriştik” deniliyor.

Aslında açıklama zaten fazla söze yer bırakmıyor, kaç defa çıkış takvimi açıklanıp kaç defa ertelendi. Ama bu sefer son olacağını söylüyorlar. Yıllardır beklenen System Shock Remake ile 2 ay sonra buluşabilecek miyiz bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum