Advertisement

Weta Workshop, Orta Dünya'da Geçen Bir Oyun Geliştiriyor

Private Division işbirliğiyle

Take-Two, oyun dünyasının büyük ve büyük olduğu kadar da etkili firmalarından. Kendisi de büyük bir çatının altında yer alan firmanın, bir de daha küçük ölçekli firmaları ve bağımsız oyunları bir şemsiye altında topladığı Private Division adlı bir markası var malum. İşte bu markanın Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla, yeni bir “Orta Dünya” oyunu yapılmakta olduğu ilan edildi.

Private Division'ın başı, Take-Two Interactive'in CSO'su Michael Worosz "Bu olağanüstü ve ünlü evrende geçen bir oyun yayınlamak için Weta Workshop ile işbirliğine gitmekten büyük heyecan duyuyoruz. Yüzüklerin Efendisi IP'si hafızalara yer eden pek çok hikayenin yuvası, farklı ve yeni bir Orta Dünya oyun deneyimi yaratmak için de Weta Workshop ekibinden daha donanımlı kimseyi düşünemiyoruz" diyor.

Weta Workshop'tan Amie Wolken ise "Orta Dünya'da geçen yeni bir oyun, özellikle de hayranların bugüne kadar oynadıklarından çok farklı bir oyun yaratmak büyük bir ayrıcalık. Bizler de birer hayran olarak oyuncuların Orta Dünya'yı daha önce olmadığı şekilde keşfetmeleri için sabırsızlanıyoruz" şeklinde konuşmuş.

Weta Workshop, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinin özel efektlerinden sorumlu firma, aynı zamanda Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinde de görev alıyorlar.

Private Division sitesinde paylaşılan bilgiye göre, Take-Two bu yeni LOTR oyununu 2024 mali yılında (yani 2025 Mart ayına kadar) yayımlamayı planlıyor.

Kendileri, Yüzüklerin Efendisi markasına yaraşır ve oyun severlerin daha önce tecrübe ettiklerinden oldukça farklı bir oyun geliştirmeyi hedeflediklerini ifade etmekteler, bakalım bu hedeflerinde başarılı olabilecekler mi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum