Taktik Savaşları Mart Ayında Mobil Platformlara Geçiş Yapacak

Sevindirici haber geldi

Riot Games'den sevindirici haber geldi. Bir süredir mobil versiyonu talep edilen Taktik Savaşları sonunda iOS ve Android platformlara geçiş yapıyor. Böylece oyuncular Mart ayında istedikleri mobil TFT'ye kavuşmuş olacak.

Firma, dün yayınladığı geliştirici videosu ile sevilen auto chess oyununun geleceğine dair bazı açıklamalar yaptı. Oyuna gelecek yenilikleri ve düzenlemeleri paylaşan geliştirici ekip, yakın zamanda gelecek mobil versiyon hakkında da bazı detayları paylaşmaktan çekinmedi.

Bu detaylardan en çok dikkat çekeni çapraz platform desteği olacak. Kısacası PC'deki oyuncular ile mobil cihazlardaki oyuncular birbirleri ile savaşabilecek. Buna ek olarak mobil versiyonun çıkışı ile birlikte Taktik Savaşları'nın üçüncü set kahramanları da tanıtılmış olacak.

League of Legends kanadında ise işler oldukça iyi gidiyor. 10. sezonuna giriş yapan oyun, yaptığı yenilikler ile oyuncuları memnun etmiş durumda. Riot Games'in aynı evrende geçen kart oyunu Legends of Runeterra ise bu ay sonunda açık beta sürecine giriş yaparak erişime açılacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum