Taktik Savaşları, Yepyeni Şampiyonlara ve Sınıflara Kavuşacak

Yeni sınıfların bir kısmı açıklandı

Riot Games, League of Legends'ın 10. yıl kutlamalarında bombaları ardı ardına patlattı. Pek çok yeni projenin tanıtıldığı sunumlarda, sevilen Auto Chess modu Teamfight Tactics'e gelecek yeniliklerden de bahsedilmişti. Bugün bu yenilikleri daha detaylı şekilde öğrenme fırsatı bulduk.

#RiseoftheElements adı verilecek bu güncellemenin ana odağı elementler olacak. Bu elementler oyun esnasında ortaya çıkacak ve tahta üzerindeki tüm ünitelerinize çeşitli efektler sağlayacak. Bu elementlerin League of Legends'taki elemental ejderlerin efektlerini andıracağını söylemek mümkün. İlk açıklamalara göre okyanus +%30 başlangıç manası, alev +%30 saldırı hızı, bulut +%30 sıyırılma şansı ve dağ +30 ekstra can efekti verecek. Tahta üzerindeki bu rastgele efektlere karakterinizi yerleştirmeniz halinde 1 eşya boşluğunu da doldurmuş olacaksınız.


Oyuna gelecek yeni sınıflar ise Mage, Ocean ve Warden olacak. Warden sınıfı, kendi sınıfından olan kahramanların tamamına ekstra zırh sağlayacak. Bu efekt, 6 Warden şampiyonu tahtada bulunduğunda yüzde 400'e kadar yükselecek. Ocean sınıfı ise tahtadaki sayısına göre 3 saniyede bir mana kazanacak. Bu rakam 6 tane Ocean sınıfı karaktere sahip olmanız ile birlikte 40 Mana yenilenmesine kadar yükselebilecek.

Mage sınıfı ise bir yeteneklerini iki kere atma şansına erişecek. 3 Mage tahta üzerindeyken bu rakam yüzde 50 ihtimal olurken, 6 Mage'e çıktığınızda tüm karakterleriniz ikişer kez yetenek kullanacak. 

Riot Games henüz gelecek tüm yenilikleri açıklamamış olsa da bildiğimiz kadarıyla 10'dan fazla yeni kahraman ve baştan aşağı yenilenmiş sınıflar bizleri bekliyor olacak. Azir, Syndra, Sivir, Master Yi, Singed ve Twitch gibi yeni karakterlerin oyuna ekleneceği kesinleşmiş durumda.

İlerleyen günlerde gelecek resmi açıklama ile birlikte biz de sizlerle bu yeniliklerin tamamını paylaşacağız. Bizi takipte kalmayı unutmayın.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum