Tam 5 Yıl Sonra Sea Of Thieves Özel Sunuculara Kavuşuyor

Halaya durduk

Şahsen, şu anda oynayabileceğiniz en iyi "korsanlık" oyununun Sea of Thieves olduğu görüşündeyim. Elbette bu görüşüm, oyunu uzun bir süredir oynuyor olmamdan kaynaklanıyor. Saf tutuyorum, özür dilerim.

Oyunu uzun süredir oynayanlar olarak Rare'den farklı farklı isteklerimiz oluyor elbette. Bu istekler için SoT'un subreddit'ine şöyle bir göz gezdirmeniz yeterli. İşte bu isteklerden biri olan özel sunucular, tam beş yıl sonra oyuna ekleniyor. Ve açık konuşayım, heyecanlıyım.

Sea of Thieves'i özel kılan şeylerden biri PvP yapısı kesinlikle. Bazıları artık metalaşan bu sistemi pek sevmiyor olsa da, açık denizlerde başka ekiplerle kafa kafaya gelmek farklı bir aksiyon yaratıyor.

Ertelenen 10. sezon ile birlikte, oyunun "Safer Seas" isimli yeni modu devreye alınacak. Geliştirici ekip bu modun yeni oyuncuların sulara açılması için bir platform olacağının altını çiziyor. Zaten mod, "Higher Seas" isimli orijinal açık denizlerin yerini alabilecek kapasitede değil.

Evet, bu modda yalnız oynayabiliyorsunuz. Lakin kazandığınız tecrübe puanı ve altınlar, standart modun aksine sadece yüzde 30 oranında. Yani geminize 1 milyon altınlık stack yapsanız bile, bunun sadece 300.000'i kasanıza giriyor. Bu modda kaptan gemilerinizi kullanamıyor ve temsilcilerde 40. seviye üstüne çıkamıyorsunuz.

Yeni sezonun ilk eklentisi olacak Guilds sistemi ise Sea of Thieves'in "klan" sistemi olacak. Oyuncular bu klanlar sayesinde hem yeni oyuncular ile tanışabilecek, hem de gemilerini diğer kaptanlara gösterme şansı bulacak.

10. sezonun yenilikleri önümüzdeki aylarda oyuna eklenecek. İlk olarak Ekim ayında Guilds sistemi oyunda olacak. Safer Seas için ise Aralık ayını beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum