Team Fortress 2 İncelemeleri Dibe Vurdu!

Protesto devam ediyor

Henüz dün, #SaveTF2 hareketinin bir kez daha hortlatıldığını yazmıştım. Team Fortress 2 içerisindeki botlardan ve hilecilerden rahatsız olan oyuncu grubu, #SaveTF2 hareketine bir kez daha start vermişti. Dün 180.000 kişi tarafından imzalanan bu protestoda, şu anda 220.000'den kişinin imzası var.

Tabii oyuncular sadece bununla kalmadı. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda oyuncular, Helldivers 2'nin Steam sayfasını inceleme bombardımanına tutarak PSN gerekliliğinden kurtulmasını sağlamıştı. Team Fortress 2 oyuncuları da bu yoldan giderek, oyunun Steam sayfasına negatif yorumlar bırakmaya başladı.

Team Fortress 2'nin Steam sayfası, son 30 günde 30.000'e yakın oy almış ve bu oyların sadece yüzde 18'i olumlu olarak görünüyor. Aralarında Türkçe yorumların da bulunduğu bu negatif inceleme bombardımanında, oyuncuların büyük bir kısmı botlardan şikayet ediyor.

Bakalım Valve bu duruma sessiz kalabilecek mi?

YORUMLAR
Atlas Estrella
5 Haziran 2024 14:14

Aynısını Türkçe dil desteği için de yapalım. Türkçe dil desteği sunmayan oyunlara negatif yorum bırakalım. Bakalım Valve sessiz kalabilecek mi?

Parolamı Unuttum