Team Fortress 2 Oyuncuları, Botlara Karşı Bir Savaş Daha Başlattı

#savetft2 hareketi bir kez daha ayakta

Team Fortress 2 hayatımıza gireli tam 17 yıl oluyor. Bu 17 yıl içerisinde oyun defalarca kitlesini yüz üstü bırakmış olsa da bu kitle hala kendisinden umutlu. Geçtiğimiz yıllarda başlatılan #SaveTF2 hareketi, bir kez daha ortaya çıktı. Bu kez eskisinden de güçlü bir protesto gerçekleşiyor.

Hatırlayanlar olacaktır, #SaveTF2 aslında oyunu botlardan kurtarmak üzerine başlatılan bir hareketti. 2 yıl önce başlatılan bu hareket bazı şeylere çözüm olsa da, bot problemi yıllardır artarak devam ediyor. Bu hareket en sonunda 185.000 oyuncunun imzasını alarak tekrar gündeme geldi. (Buradan imzalayabilirsiniz)

#SaveTF2 hareketinin hedefi oyunu botlardan ve hilecilerden kurtarmak olduğu kadar, Valve ile "şeffaf bir iletişim" kurabilmek. Uzun süredir oyuncuların isteklerine cevap vermeyen Valve, bu imza kampanyasının ardıdan bir kez daha gözlerini Team Fortress 2'ye çevirebilir.

Tabii Deadlock kendileri için daha önemli değilse...

YORUMLAR
creepylord
4 Haziran 2024 16:56

Sınıf-bazlı shooter oyunların kralını yapmışsın zaten. Deadlock falan nedir allaşkına. Toparla kaldır tekrar şu oyunu işte. Free olacağı dönem yediği downgrade in de bi olayı kalmadı. Sistemler eskisinden çok daha güçlü. Panayır yerine döndür bütün mapleri işte. Ah ulan Valve.

Parolamı Unuttum