Team Ninja, Dead or Alive 5'e Desteğini Kesti

Dead or Alive serisi beklemeye mi giriyor?

Team Ninja geçen günlerde oyuncuların resmen duygularıyla oynadı desem yeridir. Stüdyo "bu hafta sonu büyük bir duyuruyla karşınıza çıkacağız" diye bir tweet atmıştı resmi Twitter hesabından. Bu duyuru Battle Royal 2017 Finallerinin ardından yapılacaktı ve Team Ninja mesajında finaller bittiğinde bir yere ayrılmamamızı tembihliyordu. Peki neydi bu Battle Royal 2017 Finalleri? Dünyanın dört bir yanından Dead or Alive 5: Last Round oyuncularının bir araya gelerek 6000$ para ödülü için kapıştıkları bir turnuva. Bu bilgi tweet'teki "I Am A Fighter" yazısıyla birleşince Team Ninja'nın Dead or Alive 6'yı duyuracağını düşündük.

Zaten tweet'in altı da DoA6!! diye haykıran oyuncularla doldu, merakla finallerin bitişini ve Team Ninja'nın sahneye çıkıp 've karşınızdaaaaa Dead or Alive 6!" demesini bekledik. Beklediğimiz olmadı ve sonuç tam bir hayal kırıklığıydı.

> Nioh: Complete Edition - İnceleme

Meğer o heyecan dolu büyük açıklama Team Ninja'nın Dead or Alive 5'e desteğini sonlandırdığıymış ve bundan sonra oyun için herhangi bir yeni DLC veya yama yayınlanmayacağıymış. Aslında yeni oyun duyurusu yapılmış olsa da sonuçta önceki oyunun desteği kesilmiş olacaktı ama en azından elimizde yeni bir şeyler olacaktı.

Stüdyo yaptığı açıklamada bunun sebebinin Team Ninja'nın ileriye bakmaya karar vermesi olduğunu söylüyor ama bunun ne demek olduğuna dair de bir bilgi yok. Acaba bir süre kendilerinden haber alamayacak mıyız? Yoksa artık Dead or Alive oyunları üzerinde çalışmak istemiyorlar mı? Stüdyonun "ara verdiklerini" açıklayan videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum