TEDxReset Konferansı'na Üç Gün Kaldı!

Konferansta Tuğbek Ölek de konuşmacı olarak yer alacak

Bu sene onuncu yılını kutlayan TEDxReset Konferansı 26 -27 Nisan tarihlerinde Maslak TİM Show Center’da düzenlenecek. Etrafımızdaki güzellikleri daha görünür, iyilikleri daha bilinir kılmanın, yanlışları birlikte görerek telafi etmenin, çalışandan ve üretenden ilham alarak daha iyiyi birlikte inşa etmenin hayali ile yola çıkan, küratörlüğünü Ali Üstündağ’ın yaptığı TEDxReset’in teması bu yıl “+1“.

2010 yılından beri bağımsız bir gönüllü ekip tarafından kâr amacı güdülmeden organize edilen TEDxReset Konferansı toplumun bilgi ve ilhamını artırmak üzere paylaşmaya değer fikirlerin, felsefelerin ve hikayelerin platformu olmayı amaçlıyor.+1 hikaye paylaşabilmek, +1 hayata dokunmak +1 bilgi edinmek ve birbirimize +1 olabilmenin öneminden hareketle düzenlenen konferans onuncu senesini muhteşem bir program ile kutlayacak.

TEDxReset 2019 konferansında “+1” diyen isimler arasında özellikle bizi de çok yakından ilgilendiren bir isim var: sevgili Tuğbek Ölek. e-sporun Türkiye'deki yolculuğunda ilk gününden itibaren kilit roller üstlenen, donanım dendiğinde akla ilk gelen isimlerinden biri olan, Oyungezer dergimizin yayın koordinatörü Tuğbek Ölek, 26 Nisan Cuma günü, saat 14:00 ila 15:40 arasındaki 1. Oturumda izleyenlerin karşısında olacak.

Konferansın diğer katılımcılarına gelecek olursak: 2017’de evsiz ve toplumda yok sayılan, ötekileştirilen bireylerin topluma geri kazandırılması amacıyla kurulan Hayata Sarıl Derneği’nin kurucusu Ayşe Tükrükçü, Twitter hesabında yaptığı teyit çalışmaları ile Uluslararası Şeffaflık Derneği tarafından 2015'te Medya Özel Teşvik Ödülü'ne layık görülen, doğrulama organizasyonu teyit.org'un kurucusu Mehmet Atakan Foça, Türkiye’nin en prestijli yayınevlerinden Can Yayınları’nın ikinci kuşak yöneticisi ve Sokrates Dergisi Genel Müdürü Can Öz, giyilebilir sanat iddiasıyla yola çıkan Bashaques markasının kurucusu Başak Cankeş, uluslararası tasarım ve tasarım eğitimi camiasının önemli isimlerinden ve SYPartners tarafından yayımlanan Designing for Humanity (İnsanlık için Tasarım) isimli podcast’in sunucusu Rie Nørregaard, yapay zeka ve blockchain girişimlerine sahip ve data odaklı dijital dönüşüm konularında mentör, tasarımcı Ali Erhan Tamer, Kırmızı Çocuklar Derneği kurucusu ve moda tasarımcısı Simay Bülbül, Youtube  kanalında altı milyondan fazla kişiye seslenen Orkun Işıtmak gibi birbirinden ilginç ve ilham verici hikayesi olan konuşmacılar konferansta sizi bekliyor. Ayrıca, konferans kapsamında sürpriz müzik ve sahne performansları da gerçekleşecek.

Vizyoner bilim insanları, akademisyenler, iş dünyasından profesyoneller, teknoloji geliştirme uzmanları, tasarımcılar, sanatçılar, medya mensupları, blogger’lar ve üniversite öğrencileri başta olmak üzere merak eden ve sorgulayan herkesin buluşma ve paylaşma platformu TEDxReset 2019 biletleri, biletix.com’dan temin edilebiliyor.

Aşağıda konferans programını görebilirsiniz:

tedx-reset-1

YORUMLAR
Parolamı Unuttum