Tekken 7'ye Solid Snake Gelmeyecek

Her şey EVO organizatörlerinin bir şakasıymış

Haftasonunda yapılan maçlarla tamamlanan EVO turnuvası sırasında ilginç bir olay yaşandı. Tekken 7'nin kaybedenler finali sonrasında ana ekranda Solid Snake belirdi ve Tekken yönetmeni Katsuhiro Harada'ya "That was some good ass Tekken" mesajı gönderdi. Ekrandaki görüntü de Metal Gear Solid tarzında olunca seyirciler anında çoşuverdi ve bunun Solid Snake'in Tekken 7'ye geleceğine dair yapılan bir atıf olduğu düşünüldü haliyle.

İnternetten yayınlanan EVO canlı yayınında bu sahne gösterilmedi ama izleyiciler arasından bunu kaydedenler olunca kısa sürede haber yayıldı tabii ki. Hatta siz de videoyu şuradan izleyebilirsiniz.

Bu videoyu, Bandai Namco'nun EVO sırasında yaptığı Tekken 7'nin üçüncü sezonu duyurusuyla birleştirince DLC karakterlerinden birinin Solid Snake olduğunun düşünülmesi çok normal.


Bandai Namco, Season Pass 3 ile oyuna Leroy Smith isminde yepyeni bir karakterin katılacağını duyurdu. İlk olarak Tekken 6'da karşımıza çıkan Zafina da yine Season Pass 3 ile gelecek karakterler arasında. 3. sezonda henüz açıklanmamış iki DLC karakteri daha bulunacak ama bunlar hakkında bir bilgi verilmedi. Haliyle bu videoyla birlikte bu karakterlerden birinin Solid Snake olduğu sanıldı.

Turnuvanın ardından EVO'nun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaysa umutları söndürmüş oldu. "Durumu aydınlatmak adına şunu söyleyelim, Tekken finalleri sırasında gösterdiğimiz Snake videosu bizim ufak bir şakamızdı. Bu karakterin oyuna geleceğini ima etmek gibi bir niyetimiz yoktu ve bunu Bandai Namco'ya danışmadan kendi başımıza yaptık. Kafa karışıklığı için özür dileriz!"

Bandai Namco veya Katsuhiro Harada bu şakayla ilgili henüz bir yorum yapmadı ama biraz acımasız bir şaka olmuş gibi :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum