Tekken x Street Fighter İptal Edilmedi Ama Ne Zaman Çıkacağı Belli Değil

Koşulların uygun olması gerekiyormuş

Harada's Bar'ın YouTube'da yayınlanan son bölümü, Tekken x Street Fighter oyununu bekleyenlerde büyük hayal kırıklığı yaratmıştı çünkü Japonca yayınlanan videonun altyazısında Tekken x Street Fighter'ın iptal edildiği yazıyordu.

Bandai Namco Entertainment'ın Japon oyun yapımcısı, yönetmeni ve genel müdürü Katsuhiro Harada, konuya açıklık getirdi ve bunun bir çeviri hatası olduğunu belirtti.

Harada "orada oyunun iptal edildiği değil geliştirilmesinin durduğu, yaklaşık olarak %30'unun tamamlanmış olduğu söyleniyordu. Yani projenin durumu budur" diye düzeltme yayınladı.

Harada, Bandai Namco ve Capcom'un bu oyunu yayınlamayı gerçekten çok istediğini ama bunun için doğru zamanı beklediklerini de söylemiş: "Doğru zaman geldiğinde Tekken x Street Fighter'ın geliştirilmeye devam edeceği konusunda umudumuz var. Ancak böyle bir oyun sadece bir firmanın pazarlama ve marka açısından rahatlığına bakmıyor, diğer firmanın da geliştirme kaynaklarını doğrudan etkiliyor. O yüzden uygun koşulların oluşmasını bekliyoruz" diyen Harada, oyunun çıkışı için belirsiz bir takvim koyuyor ortaya.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum