Telltale Games Tarafından Hazırlanan Stranger Things Oyununun Görüntüleri Sızdı

Bunlar hep Stranger Things!

Telltale Games'in sürpriz bir şekilde 250 çalışanını işten çıkartıp kapanacağını açıklamasının ardından ortaya çıkan belirsizlik sadece The Walking Dead veya The Wolf Among Us oyunlarını kapsamıyor. Netflix'in popüler dizilerinden Stranger Things ile ilgili de bir oyun geliştirmekteydi Telltale. Stüdyonun kapanışını takip eden süreçte bu oyunun geleceği de belirsiz bir hal aldı.

Bir yanda Netflix oyun için yeni ortaklar ararken, bir yandan da Telltale'in oyun için yaptığı çalışmalar ile ilgili bir video sızdı(!) Videonun sızdırılma amacını bilemiyoruz. Lakin, bu videonun Netflix'i Telltale ile yola devam etme konusuna ikna edeceğini düşünmüyorum. Dikkatli okurlarımız bu sızdırılan videolara önceki Stranger Things haberinde de değindiğimizi hatırlayacaklar, yine de gif yerine videoların tek bir yerde toplanması da iyi olmuş.

Bununla birlikte videoda görülen birkaç detayı da atlamayalım. Bahsedildiği gibi Telltale'in, Walking Dead oyununun son sezonu ile oyun motorunda bir değişikliğe gittiği anlaşılıyor. Grafik tarzında da bir miktar değişim olduğu görülüyor. Buradan çıkartılabilecek bir sonuç, Telltale'in de artık değişikliğin kaçınılmaz olduğunun farkına vardığı. Ama durum öyle gösteriyor ki, çok geç kaldılar. Bu adımlar çok daha önce atılsaydı sonuç nasıl olurdu, insan merak etmeden duramıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum