Telltale'den Bomba Geldi - The Wolf Among Us'ın 2. Sezonu Kesinleşti!

Bigby Wolf'suz düğün olmazdı zaten

Tamam haklısınız, "daha bugün The Wolf Among Us'ın yeni sezonu gelmeyecek gibi demiştiniz" diyeceksiniz ama bu bizzat Telltale'in ortaya attığı bir söylentiydi. Firmanın iletişim müdürü Job Stauffer Twitter üzerinden açık açık söyledi seriyi devam ettirme gibi bir planlarının olmadığını. "Ne güzel teori üretiyorsunuz, biz de okuyup eğleniyoruz" bile dedi. Ama işte Stauffer'ın bu mesajı bile Telltale'in planının bir parçasıymış. Bunu aşağıdaki duyuru fragmanını izlediğinizde siz de anlayacaksınız.

Videoda Bigby Wolf'u seslendiren Adam Harrington, Snow'u seslendiren Erin Yvette, "2. sezon gelmeyecek" diyen Job Stauffer, oyunun yapımcısı Chris Schroyer ve yazarı Nicole Martinez ilk olarak The Wolf Among Us'ın 2. sezonuna dair oyunculardan gelen kaba tweetleri okuyorlar ve bu sırada oldukça da eğleniyorlar. Nihayet Bigby Wolf "ısrarlarınız sonuç verdi, 2. sezon geliyor" diyerek tüm bu söylentilere nihai noktayı koyuyor.

The Wolf Among Us'ın yeni sezonu "tanıdık karakterlerle tamamen yeni bir hikayeyi" anlatacak ve elbette Bigby Wolf ve Snow ikinci sezonda mutlaka yer alacaklar. Oyunun ikinci sezonu "ilk sezondan ayrı, bağımsız bir oyun" olacak ve ilk planlara göre PS4, Xbox One, PC, Mac, iOS ve Android için çıkacak.

Telltale bu videoyla yalnızca The Wolf Among Us müjdesini vermekle kalmadı; Batman'in ikinci sezonunu ve The Walking Dead'in final sezonlarını da duyurdu. Bir taşla üç kuş yani. 

Batman'in yeni sezonu The Enemy Within Ağustos ayında yayınlanacak ve beş bölümden oluşacak. İlk bölüm olan The Enigma 8 Ağustos'ta PS4, Xbox One, PC ve Mac için çıkacak; Android ve iOS versiyonlarının tarihi ise daha sonra açıklanacak. Ekim ayında sezonun tümünü içeren disk versiyonu da ayrı olarak satışa sunulacak. Yeni sezonda işin içinde The Riddler, acımasız bir federal ajan ve Joker olunca Batman alışılmışın dışında ittifaklar kurmak zorunda kalacak. Telltale "Batman'in yeni müttefiklerinden hangisine güveneceksiniz?" diye soruyor açık açık.

The Walking Dead'in duyurulan bu yeni sezonu ise seriyi artık tamamen sonlandıracak ve 2018 yılı içerisinde çıkacak. Hikayenin başrolünde bir kez daha Clementine yer alacak ve bu sayede 2012 yılındaki ilk sezonla başlayan hikayesini sona erdirmiş olacağız. 

Telltale aynı gün üç önemli oyununun yeni sezonlarını duyurarak bizleri mest etti. Eminiz özellikle de The Wolf Among Us'ın yeni sezon haberi hepinizi çok sevindirmiştir. Bundan sonra Telltale'in yanlış yönlendirme çabalarına karşı biraz daha temkinli olmamızda fayda var, yeterince ısrarcı olursak üçüncü sezonu bile kapabiliriz. Belli mi olur?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum